Σημερινοί μαθητές μας, αυριανοί φοιτητές, επιστήμονες του μέλλοντος

Σημερινοί μαθητές μας, αυριανοί φοιτητές, επιστήμονες του μέλλοντος

Η καλοκαιρινή περίοδος προετοιμασίας ξεκινάει, με την ίδια σταθερή ποότητα, την ίδια συνέπεια και με όλα όσα μας καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια της Αττικής.

Έμπειροι καθηγητές, ομοιογενή τμήματα (4 ατόμων), άρτιο εκπαιδευτικό υλικό και σωστά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών εξασφαλίζουν κάθε χρόνο, την έγκαιρη, οργανωμένη και μεθοδική προετοιμασία των μαθητών μας, μέχρι τον τελικό τους στόχο, την εισγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της επιλογής τους.

Έμπειροι καθηγητές

Αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό υλικό

Ομοιογενή group 4 ατόμων

Έγκαιρη και οργανωμένη ολοκλήρωση της ύλης

Δημιουργική συνεργασία μαθητών, καθηγητών, γονέων

Θερινά Γ΄ Λυκείου

Για όλους του μαθητές που θέλουν να επιτύχουν τους στόχους τους, η θερινή προετοιμασία της Γ' λυκείου στο σχολείο είναι απαραίτητη για δύο λόγους

  1. Την αξιοποίηση του χρόνου, η χρονική επάρκεια είναι καθοριστικός παράγοντας στην μαθησιακή διαδικασία ώστε να αφομοιωθούν οι διδασκόμενες έννοιες καθώς και στη ψυχολογία των μαθητών, η οποία συνδέεται άμεσα με τις επιδόσεις τους.
  2. Την κάλυψη όσον το δυνατόν μεγαλύτερης κάλυψης της ύλης, κατά τη θερινή προετοιμασία διδάσκεται περίπου το 1/3 της συνολικής ύλης, ώστε όταν τον Σεπτέμβριο ξεκινήσουν τα Σχολεία οι μαθητές να αξιοποιήσουν το χρόνο απουσίας τους στο σχολείο ως μια πρώτη επανάληψη.
Πίνακας Γ λυκείου

Θερινά Β΄ Λυκείου

Οι μαθητές που αποφοιτούν από τη Α' Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων, με σκοπό την ομαλή εισαγωγή τους στον προσανατολισμό της επιλογής τους, καθώς και στη διετή προετοιμασία τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πίνακας Γ λυκείου

Θερινά Α΄ Λυκείου

Οι μαθητές που αποφοιτούν από τη Γ' Γυμνασίου, είναι σημαντικό να παρακολουθούν το πρόγραμμα θερινών μαθημάτων λόγω της γνωστικής απόστασης μεταξύ των δύο βαθμίδων Γυμνασίου-Λυκείου. Η θερινή προετοιμασία κρίνεται αναγκαία ιδιαιτέρως την τελευταία διετία λόγω της πανδημίας όπου πολλά γυμνάσια υπολειτούργησαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν υποκειμενικές αλλά και αντικειμενικές γνωστικές ελλείψεις στους μαθητές.

Πίνακας Γ λυκείου
  • Λ. Θρακομακεδόνων & Εμμ. Κατάρα 2, Θρακομακεδόνες

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • 2102431331


© 2021 Φροντιστήριο Ενίσχυση. Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής